Özel kız - erkek öğrenci yurtları ve apartlara kolayca ulaşabilir, dilediğiniz üye yurtlarla fiyat ve diğer bilgiler için hemen irtibat kurabilirsiniz.

Yurt Arama - özel yurt apart daire arama Yurt Arama - Kullanıcı giriş

Şu anda “Hacettepe Üniversitesi Polatlı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu” sayfamızı inceliyorsunuz

Ana Sayfa \ 
Hızlı Erişim - Yurt ARAMA Hızlı Erişim

İllere göre yurtlar

Haritadan yurtlar

Ücretsiz yurt/pansiyon ekle

Özel öğrenci yurtları

Üniversiteler

Galeri

Yurt rehberi

Mesaj panosuna yazın

Hacettepe Üniversitesi Polatlı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Hacettepe Üniversitesi Polatlı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Yüksekokulumuz 1998-1999 egitim ve ögretim döneminde Sosyal Bilimlere bagli Muhasebe ve Teknik Bilimlere bagli Insaat Programi ile açildi. 1998-2002 yillari arasinda egitime, her programa 30 ögrenci alarak toplamda 60 ögrenci kontenjaniyla devam etti. 2002-2003 güz ve bahar yariyillarinda egitim ve ögretime ara verildikten sonra 2003-2004 güz yariyilinda egitim ve ögretime tekrar basladi.

Hacettepe Üniversitesi  Senatosu 18.02.2004 tarih ve 2004-7 sayili karari ile Yüksekoklumuzun ismi Hacettepe Üniversitesi Polatli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak degisti. Isim degisikligi ile birlikte, Teknik Bilimlere bagli Insaat Programina ek olarak Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulundan Harita ve Kadastro Programini devraldi ve Muhasebe Programini, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokuluna devretti. 2006-2007 Egitim ve Ögretim döneminde Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ve Dogalgaz, Isitma ve Sihhi Tesisat Teknolojisi Programlari Egitim Ögretime baslamistir.

2007-2008 Ögretim yilinda Sahne ve Gösteri Sanatlari Ses Teknolojisi ve Sahne ve Gösteri Sanatlari Isik Teknolojisi programlari egitim ve ögretime baslamistir.

Kaynak: www.polatlimyo.hacettepe.edu.tr

İncelemek İstediğiniz İl