Özel kız - erkek öğrenci yurtları ve apartlara kolayca ulaşabilir, dilediğiniz üye yurtlarla fiyat ve diğer bilgiler için hemen irtibat kurabilirsiniz.

Yurt Arama - özel yurt apart daire arama Yurt Arama - Kullanıcı giriş

Şu anda “Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ” sayfamızı inceliyorsunuz

Ana Sayfa \ 
Hızlı Erişim - Yurt ARAMA Hızlı Erişim

İllere göre yurtlar

Haritadan yurtlar

Ücretsiz yurt/pansiyon ekle

Özel öğrenci yurtları

Üniversiteler

Galeri

Yurt rehberi

Mesaj panosuna yazın

Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Akdeniz Üniversitesi, Antalya Meslek Yüksekokulu 20.07.1982 tarihinde Antalya’da kurulmuştur. Antalya Meslek Yüksekokulu, Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 11.03.1993 tarihli kararı ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Yüksekokulu olmak üzere 2 (iki) Meslek Yüksekokulu'na ayrılmıştır. Bu tarihten itibaren Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ayrı bir birim olarak yeniden yapılanmıştır.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda 67 öğretim elemanı (7 öğretim üyesi, 60 öğretim görevlisi), 27 idari personel ve 2795 öğrenci (1418 örgün öğretim, 1377 ikinci öğretim-Eylül 2007 itibariyle) bulunmaktadır. Yüksekokulda normal örgün öğretimde 15 program, ikinci öğretimde 13 program ve METEB projesinde 4 program olmak üzere toplam 32 programda ön lisans eğitimi sürdürülmektedir. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Akdeniz Üniversitesi Kampusu içerisinde 8142 m2’lik eğitim-öğretim ve 2052 m2’lik atölye ve laboratuar binalarına sahiptir.

Kaynak: www.akdeniz.edu.tr

İncelemek İstediğiniz İl