Özel kız - erkek öğrenci yurtları ve apartlara kolayca ulaşabilir, dilediğiniz üye yurtlarla fiyat ve diğer bilgiler için hemen irtibat kurabilirsiniz.

Yurt Arama - özel yurt apart daire arama Yurt Arama - Kullanıcı giriş

Şu anda “Serik Meslek Yüksekokulu” sayfamızı inceliyorsunuz

Ana Sayfa \ 
Hızlı Erişim - Yurt ARAMA Hızlı Erişim

İllere göre yurtlar

Haritadan yurtlar

Ücretsiz yurt/pansiyon ekle

Özel öğrenci yurtları

Üniversiteler

Galeri

Yurt rehberi

Mesaj panosuna yazın

Serik Meslek Yüksekokulu

Akdeniz Üniversitesi Serik Meslek Yüksekokulu

Serik Meslek Yüksekokulu, Rektör Prof. Dr. Yaşar Uçar, Genel Sekreter H.Cahit Oğuz ve Kurucu Müdür Prof. Dr. Yüksel Bingölün katkıları ve 26.03.2001 tarihinde alınan Yükseköğretim Genel Kurul Kararı ile kurulmuştur.

Yüksekokulumuz 2002 – 2003 Eğitim - Öğretim yılında Dekor Tasarımı, Sahne Tasarımı, Grafik Tasarımı programına 15 öğrenci, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programına ise 30 öğrenci alarak eğitim ve öğretime başlamıştır. Mevcut programlara 2003-2004 öğretim yılında Kostüm Tasarımı, 2004-2005 öğretim yılında Grafik, Tekstil, El Sanatları, 2005 - 2006 öğretim yılında Restorasyon Programı, 2008 - 2009 öğretim yılında da Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı eklenmiştir.

Bölgede ihtiyaç duyulan nitelikli ara eleman gücünü yetiştirmeyi kendine amaç edinen Serik Meslek Yüksekokulu, 2009 - 2010 Eğitim - Öğretim Yılı'na Teknik Programlar Bölümü'nde (program isimlerinin değişmesiyle) Sahne ve Dekor Tasarımı, Grafik Tasarımı, Moda Tasarımı, Geleneksel El Sanatları, Tekstil Teknolojisi, Mimari Restorasyon Programlarıyla; İktisadi ve İdari Programlar Bölümü'nde ise Ağırlama Hizmetleri ve Halkla İlişkiler Programıy'la eğitim - öğretime devam etmektedir.

Kaynak: www.akdeniz.edu.tr

İncelemek İstediğiniz İl