Çanakkale Merkez Kız Öğrenci Yurtları ile ilgili sonuçlara sayfamızdan kolayca ulaşabilir, dilediğiniz yurtla fiyat ve diğer bilgiler için hemen irtibat kurabilirsiniz.

Yurt Arama - özel yurt apart daire arama Yurt Arama - Kullanıcı giriş
YurtArama.com Yurt Hakkında Bilgi

Şu anda “Yurt Hakkında Bilgi” sayfamızı inceliyorsunuz

YurtArama.com Ana SayfaAna Sayfa Ana Sayfa → Yurtlar → Çanakkale  → Kız Öğrenci Yurtları
Telefon : 0 286 2200050
Tür : Kız
Üyelik d. : 1000
Tıklanma : 27364
Facebook'ta paylaş
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Facebook'ta paylaş
WhatsApp'ta paylaş
Ardes Kız Öğrenci Yurdu WhatsApp'ta paylaş
Şehir hakkında
Çanakkale hakkında bilgi
Şehirle ilgili resimler
Çanakkale ile ilgili resimler
Sayfayı tavsiye et
Ardes Kız Öğrenci Yurdu sayfasını tavsiyye et
Hata bildir
Hata bildir
4/34

Ardes Kız Öğrenci Yurdu

Kız Öğrenci Yurdu

Merkez / Çanakkale

Ardes Kız-Erkek Öğrenci Yurdu

Kampüs İçinde Tek Özel Yurt

Milli Eğitim Bakanlığı Denetiminde;
» 24 saat Güvenlik
» 24 Saat Kesintisiz Sıcak Su
» Merkezi Isıtma Sistemi
» Odalarda WC-Duş
» Turnike Geçiş Kontrol Sistemi
» Çamaşırhane ve Ütü Odaları
» Ücretsiz İnternet (WI-FI)
» Her Katta Dinlenme ve TV Salonu
» Etüt ve Çalışma Salonları
» Bilgisayar Salonu
» Açık Büfe Yemek
» Fast-Food
» Market
» Cafeterya
» Dinlenme Alanları
» Basketbol ve Voleybol Sahaları
» Oyun ve Eğlence Merkezi

» Fitness Center
» Bayan Kuaförü
» Erkek Kuaförü
» Butik

Hakkımızda
Kurumumuz Üniversitede eğitim gören, çağdaş, düşünen, çözüm üretebilen, genç ve dinamik, genç arkadaşlarımızın barınma sorununu gidermek, eğitime katkıda bulunmak, kampüs içerisinde huzurlu, sağlıklı, rahat ve temiz ortamlarda bireylerin başarısını arttırmak ve bu yolla ülkemizin kalkınmasına yardımcı olmak amacıyla 2008 yılında eğitimle ilgili yatırımlarına başlamıştır.

Ulaşım
Yurt binamız Terzioğlu kampüs yerleşkesinde olduğundan Üniversite eğitim birimlerine yürüme mesafesindedir. (Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi'ne 150 metre) Üniversitemizin sağlamış olduğu ve 15 dk'da bir yurdumuza yakın konumdaki mühendislik fakültesinin önünden geçen ring servisi hizmetiyle öğrencilerimiz dersliklere ücretsiz ulaşım sağlamaktadır. Şehir merkezine gitmek isteyen, yada eğitim fakültesinde okuyan öğrencilerimiz Yurt önünden hareket eden belediye otobüsleriyle ulaşım sağlayabilirler.

 

Akıllı Yurt Uygulaması

Akıllı yurt uygulaması ile öğrencilerimiz;
Açılış saatinden kapanış saatine kadar çeşitli yemek alanlarından ve çanakkale'nin en büyük açık büfesinden istedikleri zaman faydalanabilecekler,
• Ekonomik fiyatlar ve yemek çeşitliliği sayesinde diledikleri yemeği seçebilecekler,
• Çeşitli yemek alanları, kafeterya, kuaför, çamaşırhane, eğlence alanları ve marketten yapacakları alışverişleri parmak izi uygulaması ile üzerinde nakit para taşımadan gerçekleştirebilecekler.
Bu sayede gereksiz harcamaların da olmayacağını ve aile bütçenize destek olacağımızı düşünüyoruz.
AKILLI YURT SİSTEMİ ile birlikte dilerseniz web sitemizde size tanımlanacak üyelik ile öğrencilerimizin bakiye güncelleme işlemlerini de web sitemizdeki hesabınıza giriş yaparak kredi kartı ödemesi ile gerçekleştirebileceksiniz.

İmkânlarımız


» Dinlenme ve TV Seyretme
Yurt binamızın her katında olmak üzere toplam 10 adet kat mutfağı ve TV-dinlenme odası bulunmaktadır. Öğrencilerimize bu odalarda seçilmiş TV kanallarını kaliteli izleme imkanı sağlarken, Dinlenme odalarımızın içerisinde öğrencilerimizin Çay, kahve yapabilecekleri mutfak tezgahı, meyve, çay-kahve makinası ve her oda için ayrılmış kilitli mutfak dolabı dizayn edilmiştir. Böylece öğrencilerimiz günün her saatinde sıcak içeceklerini hazırlama olanağına sahiptir.

Ayrıca 3500 m² kapalı alana sahip sosyal tesislerimizde kahvaltı ve yemek salonları, cafeterya, fast-food, market, oyun ve eğlence alanları bulunmaktadır.

» Etkinlikler
Yurt Müdürlüğü denetiminde öğrencilerimiz spor, müzik, dans, kültür ve sanat faaliyetlerini sürdürebilecektir. Yıl içerisinde akademik takvime uygun şekilde planlanan etkinliklerimizle öğrencilerimiz Çanakkale çevresinde bulunan turistik bölgeleri geziyor, çeşitli eğlence programları, ödüllü turnuvalar ve yarışmalarla sosyal gelişimlerini sağlayabileceklerdir.

» Misafirler
Yurtlarımızda kalmakta olan öğrencilerimiz birinci derece akrabalarını, yer durumuzun müsait olması durumunda ücreti mukabilinde sosyal tesis binamızda bulunan misafirhanelerimizde ağırlayabilirler. (Çok özel durumlar haricinde 3 günü aşmamak kaydı ile)

» Market
Sosyal tesisimizde haftanın 7 günü sabah 08:00 ile akşam 23:30 saatleri arasında hizmet veren ve öğrencilerimizin uygun fiyatlarla ihtiyaçlarını karşılayabileceği marketimiz mevcuttur.

» Oda Mefruşatı
Yurtlarımızda konaklayan her öğrencimize standart olarak birer yatak, çarşaf, nevresim, yastık, yastık kılıfı, pike, battaniye gibi temel malzeme verilmekte olup, bu malzemenin temizlikleri düzenli olarak tarafımızca yapılmaktadır.

» 24 Saat Güvenlik
Dış güvenliğimiz üniversite personeli tarafından sağlanırken, iç güvenliğimiz, bina giriş ve çıkışlarında 24 saat görev yapan güvenlik ve danışma personellerimiz tarafından yapılmaktadır. Parmak izi ve kart okuyuculu turnike sistemi sayesinde öğrencinin gün içerisinde hangi saatlerde giriş çıkış yaptığı kolayca takip edilerek, yabancı kişilerin yurt binasına izinsiz girmesi de engellenmiştir. Binanın tüm hassas noktalarında güvenlik kamerası tesis edilmiştir. Yurt binamızda 36, açık alanlarda 12 ve sosyal tesislerimizde 16 adet olmak üzere toplam 64 adet kamera mevcuttur.

» Etüt Salonları
Yurt binamızda iki adet 50 ‘şer kişi kapasiteli etüt salonu bulunmaktadır.Etüt salonları akademik amaçlı olup, 24 saat öğrencilerimizin hizmetine açıktır.Ek olarak kampüs içerisinde bulunan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi kütüphanesi de 24 saat hizmet vermekte olup dileyen öğrencilerimiz çalışmalarını kütüphanede de devam ettirebilir.

» Telefon
Tüm odalarımızda dahili telefon bulunmaktadır. Odalardaki telefonlarımız aracılığı ile öğrencilerimize direkt olarak ulaşılabilmekte ve öğrenci acil durumlarda odasından danışmaya ulaşabilmektedir.

» Turnike Geçiş Kontrol Sistemi
Öğrencilerimiz yurt giriş çıkışlarını parmak izi kontrol sistemi ile turnikelerden geçiş yaparak sağlamaktadır. Bu sayede yurdumuzun öğrencisi olmayanların yurda girişi engellenmekle beraber öğrenci takibi de kolaylaştırılmıştır. Aynı zaman da kız öğrencilerin erkek bloğuna, erkek öğrencilerin ise kız bloğuna girişi turnike sistemimizde engellenecek şekilde ayarlanmıştır.

» Kuaför
Sosyal tesisimizde haftanın 6 günü sabah 09:00 ile akşam 19:00 saatleri arasında hizmet veren, kız ve erkek öğrencilerimizin uygun fiyatlarla kullanabileceği kuaför salonumuz mevcuttur.

» İnternet
Yurt binamızın tüm alanlarında güvenli ve hızlı kablosuz internete erişim sağlanmıştır. Öğrencilerimiz Akademik amaçla internet olanaklarından ücretsiz yararlanabilmektedirler.

» Spor Aktiviteleri
Kampüs spor olanaklarından faydalanabilen öğrencilerimiz aynı zamanda, yurt arazimizde bulunan basketbol ve voleybol sahalarında turnuvalar düzenleyip, yurtta yaşamı heyecanlı hale getirebilirler. Yurt binamızın çevresi çam ormanlarıyla kaplı olması Bisiklete binmeyi, koşu ve yürüyüş yapmayı seven öğrencilerimiz için kaçırılmaz fırsat.
Ayrıca dileyen öğrencilerimiz fitness center'da formlarını koruyabilirler.

» Sağlık Hizmetleri
Kampüs yerleşkesinde bulunan sağlık merkezi 08:00-20:30 arası hizmet vermektedir.

» Valiz ve Emanet Odaları
Öğrencilerimizin beraberlerinde getirecekleri fazla eşyalarını muhafaza edebilecekleri, Güvenli Valiz Emanet Odaları binamızın her katında bulunmaktadır.

» Isınma ve Sıcak Su
Asıl ve yedek olmak üzere binamızda 2 adet ısıtma kazanı bulunmaktadır. Merkezi kalorifer sistemi ile ısıtılmakta ve 24 saat kesintisiz sıcak su hizmeti verilmektedir. Kazan dairemiz dışında binamızın katlarında gaz tesisatı bulunmamaktadır.

» Yangından Korunma
Yangın tehlikesine karşı elektronik Algılama ve Alarm Sistemleri ile donatılmış olan yurtlarımızın tüm ortak alanlarında ve odalarında ısı ve duman detektörleri bulunmaktadır. Ayrıca binalarımızda Yangın Söndürücüler ve Yangın Dolapları ile birlikte elektrik kesintilerinde 4 saat devrede kalabilen Acil aydınlatma ve kaçış yönlendirme armatürleriyle donatılmıştır. Yurt binasında 4 adet yangın kaçış merdiveni mevcuttur. Her eğitim dönemi başında yangından korunma ve önlemleri hakkında bilgilendirme çalışmaları yapılmaktadır.

» Bilgisayar Salonları
Öğrencilerimizin akademik araştırmalarını kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış erkek ve kız bloklarında bilgisayar odaları mevcuttur.

Akıllı Yurt Sistemi ;

• Öğrenci İzin işlemleri
• Ben Geldim
• Arıza Bildirim Formu
• Görüş Ve Öneriler
• Ödeme İşlemler
• Online İşlemler (http://www.ardesogrenciyurdu.com/online-islemler.html)

Öğrencilerimiz yönetim memurlarımız ile irtibata geçmeden kiosk cihazlarından yukarıdaki işlemleri kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir.

Aynı zaman yurt yönetim sistemimizde bulunan öğrenci kargo çağırı işlemi ile, öğrencimiz adına yurdumuz gelen kargoları teslim alır ve öğrencinin turnike geçişlerinde, turnikeler sesli yanıt özelliğiyle öğrenciyi bilgilendirir ve danışmadan kendisine gelen kargoları kişisel bilgilerini söyleyerek teslim alabilir...

Kayıt İçin Gerekli Belgeler
a) Öğrencinin Yurt ilke ve kurallarına aynen uyacağına dair, örneği Yurtlar Müdürlüğü'nden alınacak taahhütname.
b) Öğrenci Kimlik Belgesi fotokopisi.
c) 1 adet Nüfus Cüzdanı Örneği.
d) 1 adet İkametgâh Belgesi.
e) Savcılıktan alınacak Sabıka Kaydı
f) 4 adet vesikalık fotoğraf.
g) Devlet hastanesi veya sağlık ocaklarından alacakları sağlık durumunun yurtta kalmasına elverişli olduğunu belirten ve tek hekim tarafından düzenlenen sağlık raporu,
h) Yabancı uyruklu öğrenciler emniyet makamlarından alacakları Türkiye'de oturma izni verildiğine dair izin belgesi ile pasaportunun tasdikli fotokopisi ve İnterpol'den alacağı sabıka kaydının olmadığına dair belgenin onaylı fotokopisini getireceklerdir.
Ardes Kız Öğrenci Yurdu 7/24 Güvenlik 7/24 Güvenlik
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Yüz Tanıma Sistemi Yüz Tanıma Sistemi
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Açık Büfe Akşam Yemeği Açık Büfe Akşam Yemeği
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Açık Büfe Kahvaltı Açık Büfe Kahvaltı
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Açık Büfe Öğle Yemeği Açık Büfe Öğle Yemeği
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Hafta İçi Akşam Yemeği Hafta İçi Akşam Yemeği
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Hafta İçi Kahvaltı Hafta İçi Kahvaltı
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Hafta İçi Öğle Yemeği Hafta İçi Öğle Yemeği
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Hafta Sonu Akşam Yemeği Hafta Sonu Akşam Yemeği
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Hafta Sonu Kahvaltı Hafta Sonu Kahvaltı
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Hafta Sonu Öğle Yemeği Hafta Sonu Öğle Yemeği
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Banyolarda Duşakabin Banyolarda Duşakabin
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Çamaşırhane Çamaşırhane
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Çamaşırhane (Ücretli) Çamaşırhane (Ücretli)
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Etüt Odası Etüt Odası
Ardes Kız Öğrenci Yurdu İnternet İnternet
Ardes Kız Öğrenci Yurdu İnternet (Kablosuz Ağ) İnternet (Kablosuz Ağ)
Ardes Kız Öğrenci Yurdu İnternet (Ücretli) İnternet (Ücretli)
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Jeneratör Jeneratör
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Kantin Kantin
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Odalarda Banyo Odalarda Banyo
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Odalarda Buzdolabı Odalarda Buzdolabı
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Odalarda Dolap Odalarda Dolap
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Odalarda Televizyon Odalarda Televizyon
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Revir Revir
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Spor İmkanları Spor İmkanları
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Spor İmkanları (Ücretli) Spor İmkanları (Ücretli)
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Ütü Ütü
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Ütü (Ücretli) Ütü (Ücretli)
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Uydu Anteni Uydu Anteni
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Sıcak Su - 7/24 Sıcak Su - 7/24
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Sıcak Su - Haftanın Belirli Günleri Sıcak Su - Haftanın Belirli Günleri
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Sıcak Su - Hergün Belirli Saatlerde Sıcak Su - Hergün Belirli Saatlerde
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Isıtma - Güneş Enerjisi Isıtma - Güneş Enerjisi
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Isıtma - Jeotermal Isıtma - Jeotermal
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Isıtma - Kalorifer (Doğalgaz) Isıtma - Kalorifer (Doğalgaz)
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Isıtma - Kalorifer (Kömür) Isıtma - Kalorifer (Kömür)
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Isıtma - Kat Kaloriferi (Akaryakıt) Isıtma - Kat Kaloriferi (Akaryakıt)
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Isıtma - Klima Isıtma - Klima
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Isıtma - Kombi (Doğalgaz) Isıtma - Kombi (Doğalgaz)
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Isıtma - Soba (Doğalgaz) Isıtma - Soba (Doğalgaz)
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Isıtma - Soba (Kömür) Isıtma - Soba (Kömür)
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Isıtma - Yerden Isıtma Isıtma - Yerden Isıtma
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Ahşap Parke Döşeme Ahşap Parke Döşeme
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Halı Döşeme Halı Döşeme
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Laminant Parke Döşeme Laminant Parke Döşeme
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Lamine Parke Döşeme Lamine Parke Döşeme
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Marley Döşeme Marley Döşeme
Ardes Kız Öğrenci Yurdu PVC Kaplamalı Döşeme PVC Kaplamalı Döşeme
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Ücretli Servis Ücretli Servis
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Ücretsiz Servis Ücretsiz Servis
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Yatak - Ranza Yatak - Ranza
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Yatak - Baza Yatak - Baza
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Gaz Alarmı Gaz Alarmı
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Gece Bekçisi Gece Bekçisi
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Görüntülü Megafon Görüntülü Megafon
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Gündüz Bekçisi Gündüz Bekçisi
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Güvenlik Kamerası Güvenlik Kamerası
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Kartlı Giriş - Çıkış Sistemi Kartlı Giriş - Çıkış Sistemi
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Parmak İzli Giriş - Çıkış Sistemi Parmak İzli Giriş - Çıkış Sistemi
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Yangın Alarmı Yangın Alarmı
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Yangın Merdiveni Yangın Merdiveni
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Zemin Etüdü Zemin Etüdü
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Asansör Asansör
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Bahçe Bahçe
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Dinlenme Salonu Dinlenme Salonu
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Duvardan Duvara Halı Duvardan Duvara Halı
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Kablolu TV Kablolu TV
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Kuaför Salonu Kuaför Salonu
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Makyaj Salonu (Kız Yurtları) Makyaj Salonu (Kız Yurtları)
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Telefon Santrali Telefon Santrali
Ardes Kız Öğrenci Yurdu TV Salonu TV Salonu
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Ücretsiz Damacana İçme Suyu Ücretsiz Damacana İçme Suyu
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Kolay Ödeme - Kredi Kartına Taksit Kolay Ödeme - Kredi Kartına Taksit
Ardes Kız Öğrenci Yurdu Kolay Ödeme - Senetle Taksit Kolay Ödeme - Senetle Taksit
Adres
Şube : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü Mimarlık- Mühendislik Fakültesi Arkası Barbaros Mah. Prof.Dr. Sevim BULUÇ Bulvarı 242 Sk. Dışkapı No:8/A Merkez / Çanakkale
Sabit telefon
Telefon 1 : 0 2862200050
Telefon 2 : 0 2862200051
Telefon 3 : 0 2862200052
Telefon 4 : 0 2862200053
Web ve mail
Diğer
Tür : Kız
Üyelik değeri : 1000
Tıklanma : 27364